Za sve online porudžbine preko 3,000 rsd – besplatna isporuka
Nano company logo

Ekskluzivna dentalna kozmetika

IZBELJIVANJE – REMINERALIZACIJA – SMANJENJE OSETLJIVOSTI

Nakon skoro 5 godina stručnog razvoja od strane britanskih stomatologa, iz WhiteWash Laboratories je predstavljen Nano asortiman dentalnih proizvoda koji koristi samo najbolje i posebno odabrane sastojke potkrepljene kliničkim istraživanjima i dokazima kako bi Vam pomogli da steknete i održavate zdrav i beo osmeh.

Nano asortiman

Nano tehnologija

Od Whitewash Laboratories

Ovaj inovativni asortiman proizvoda koristi našu naprednu Enamel Care Technology© za negu i remineralizaciju zubne gleđi i smanjenje osetljivosti zuba. Naši izuzetno mali kristali hidroksiapatita imaju sposobnost da ponovo učvrste omekšanu gleđ i smanje osetljivost.

Drugi ključni sastojci uključuju kalijum nitrat da bi se sprečila osetljivost zuba, fluor da remineralizuje zube i ksilitol da inhibira rast bakterija koje sprečavaju napade kiselinom.

Naše proizvode smo razvili tako da budu bez određenih sastojaka, jer ono što nije u proizvodima je jednako važno kao i ono što se nalazi u njima.

Proizvodi iz Nano asortimana su formulisani da budu bez Peroksida, bez SLS-a, bez alkohola, bez parabena, bez triklosana i bez PEG-a.

Enamel Care Technology©

Kako proizvodi deluju?

Naša napredna Enamel Care Technology© za negu gleđi koristi patentirani hidroksiapatit koji je izuzetno mali tip kristala hidroksiapatita koji ima sposobnost da ponovo učvrsti omekšanu gleđ. Kada zub propadne, površina počinje da se raspada, što dovodi do stvaranja mnogo sitnih rupa, kristali hidroksiapatita počinju da popunjavaju ove rupe, a zatim se povezuju i formiraju klastere. Ovo stvara novi sloj apatita, koji čini gleđ i popravlja površinu zuba i stvara beli sjaj.

Pogledaj proizvode
Nano Srbija logo

Naučno dokazano

Svi nasi proizvodi su razvijeni i formulisani od strane stomotaloga Velike Britanije; svaki sastojak je pažljivo odabran i uključen je iz određenog razloga. Isto tako, postoje određeni sastojci koji su uključeni u mnoge druge stomatološke proizvode koje smo mi odlučili da izostavimo iz veoma dobrih razloga.

Pogledaj proizvode
Facebook messenger image Facebook messenger image