Za sve online porudžbine preko 3,000 rsd – besplatna isporuka
Nano company logo

Porudžbine

 

1.1 Kako kupiti
1.2 Registracija
1.3 Porudžbina
1.4 Plaćanje
1.5 Cena

 

1.1 KAKO KUPITI

Kupovina na našem sajtu je omogućena registrovanim i neregistrovanim kupcima. Da biste se registrovali, potrebno je da popunite polja na strani REGISTRACIJA i pratite date korake.

Proces kupovine
Kada pronađete proizvod(e) koji želite, potrebno je da odaberete količinu i kliknete da dugme DODAJ U KORPU.
Kada ste završili sa odabirom, klikom na ikonicu korpa u gornjem desnom uglu otvara se stranica sa pregledom svih poručenih proizvoda i poljima koje je potrebno da popunite, kako bi pošiljka stigla na željenu adresu.
Nakon toga odaberite način plaćanja, a ukoliko imate neku napomenu, možete je upisati u polje namenjeno za komentar.
Klikom na dugme POTVRDI potvrđujete da se slažete sa uslovima kupovine, a vaša porudžbina ulazi u proceduru obrade. Na e-mail koji ste upisali stići će vam potvrdni mail o uspešnoj kupovini, kao i sva obaveštenja o promeni statusa vaše porudžbine.

Pitanja i informacije u vezi online porudžbine možete postaviti na e-mail info@whitewashnano.rs ili pozvati na broj 011/3073-995 u periodu od 09:17h radnim danima.

Želimo vam prijatnu kupovinu!

1.2 Registracija
Za kupovinu preko internet sajta potrebno je da korisnik koji želi da se registruje ima najmanje 18 godina. Korisnik, odnosno Kupac je odgovoran za ispravnost unetih podataka prilikom kupovine.

1.3 Porudžbina
Svi proizvodi koji se nalaze na internet sajtu whitewashnano.rs. se poručuju elektronskim putem tj. preko sajta i smatraju se poručenim u trenutku kada Kupac prođe celi proces porudžbine, posle čega Kupac biva obavešten u vidu potvrde porudžbine na e-mail adresu navedenu u svojim podacima.

Posle izrade i procesa poručivanja, kao i potvrde prijema, porudžbine na navedenu e-mail adresu Kupac će dobiti potvrdu da je Inpharm Co. d.o.o. primio porudžbinu.

Posle prijema e-maila iz prethodne tačke, porudžbina se više ne može menjati online tj. preko internet sajta, već isključivo putem kontaktiranja Inpharma Co. d.o.o. i korisničke podrške slanjem e-maila na adresu info@whitewashnano.rs ili pozivom na broj telefona 011/3073-995 (od ponedeljka do petka od 09:00 do 17:00).

U slucaju da poručeni proizvodi nisu dostupni u magacinu, zaposleni Inpharm Co. d.o.o. će kontaktirati kupca posle slanja potvrde o prijemu porudžbine.

Ugovor se smatra zaključenim kada Kupac primi putem e-maila potvrdu da je njegova porudžbina prihvaćena.

Inpharm Co. d.o.o. će nastojati da dostavi sve proizvode koje je Kupac poručio, ali zadržava pravo da odbije nalog/porudžbinu u slučajevima više sile ili u slučajevima kada je izvršenje ugovorne obaveze znatno otežano. Ako Inpharm Co. d.o.o. odbije nalog, Kupac će o tome biti obavešten nakon prijema potvrde o primanju porudžbine.

1.4 Plaćanje
Plaćanje se vrši online platnim karticama koje su jasno naznačene na internet sajtu u vidu logotipa. Platne kartice, kreditne i debitne, koje je moguće koristiti su Maestro, Mastercard, American Express, Viza, Viza electron i Dina. Plaćanje je takođe moguće i pouzećem pri preuzimanju proizvoda dostavljenih od strane kurirske službe.

Plaćanje pouzećem

Prilikom preuzimanja pošiljke koju ste prethodno poručili putem našeg sajta whitewashnano.rs, plaćanje porudžbine se vrši isključivo u gotovom novcu u dinarskoj valuti na ruke kuriru naše partnerske kurirske službe koji Vam donosi pošiljku.

Plaćanje karticama

Svoju narudžbinu možete platiti Maestro, Mastercard, American Express, Viza, Viza electron i Dina platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (Internet) plaćanje.
Prilikom online naručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke Intesa koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Niti jednog trenutka podaci o Vašoj platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.
Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke:

Broj kartice,
datum isteka i
CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa Vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke Intesa, a Internet trgovac nema uvid u podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko Inpharm Co. d.o.o.  mora ispunjavati sledeće uslove:
Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.
Želimo Vam uspešnu kupovinu.

PLAĆANJE KARTICAMA

Svoju porudžbinu možete platiti koristeći Visa, Visa Electron, MasterCard, Amex, Dina ili Maestro platnu karticu. Kartica mora biti odobrena od strane banke izdavaoca za online (internet) plaćanje.

Prilikom online poručivanja, odabirom odgovarajućeg načina plaćanja bićete preusmereni na stranicu banke koja je zaštićena i sigurna za ovakav način plaćanja. Na ovoj stranici je potrebno da unesete sledeće podatke: Broj kartice, Datum isteka i CVC2/CVV2 kod, koje možete pročitati sa vaše kartice.

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacije se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, banke, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke.

Ni jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

*Unos i provera podataka isključivo se obavljaju između korisnika kartice i banke, a Internet trgovac nema uvid u  podatke koji se razmenjuju.

Plaćanje nije moguće u stranoj valuti, već isključivo u valuti RSD. Plaćanje je moguće platnim karticama domaćih i inostranih banaka.
Kupac koji koristi uslugu online plaćanja karticama preko naše Internet prodavnice mora ispunjavati sledeće uslove:

  • Isporuka robe je moguća samo na teritoriji Republike Srbije, na adresi navedenoj u porudžbini.
  • Samo vlasnik platne kartice može izvršiti plaćanje.

Želimo vam uspešnu kupovinu.

U slučaju vraćanja robe ili povraćaja sredstava kupcu koji je prethodno izvršio plaćanje nekom od platnih kartica, delimično ili u celosti, a bez obzira na razlog vraćanja, Inpharm Co. d.o.o. je u obavezi da povraćaj izvrši putem VISA, EC/MC i Maestro metoda plaćanja ili uplatom na dinarski tekući račun.

Troškak dostave nije uključen u iznos porudžbine ispod 3,000 rsd i plaća ga kupac prilikom preuzimanja paketa direktno kuriru. Plaćanje troška dostave kuriru je isključivo gotovinom. Ukoliko je iznos porudžbine preko 3,000 rsd troškak dostave snosi Inpharm Co. d.o.o.

1.5 Cena
Sve prikazane cene su izražene u dinarima (RSD) i uključuju PDV. Poručeni proizvodi će biti isporučeni prema cenama važećim na dan porudžbine i koje su objavljene na internet sajtu. Uslovi plaćanja, cene, promocije i akcijske ponude su važeće isključivo u trenutku potvrde porudžbine i mogu biti promenjene bez prethodne najave. U slučaju da se cena proizvoda promeni za vreme obrade porudžbine, ili cena na internet sajtu iz bilo kojeg drugog razloga ne bude odgovarala stvarnoj ceni proizvoda ili usluge, Inpharm Co. d.o.o. će omogućiti Kupcu da odustane od kupovine odnosno da potvrdi novu, promenjenu cenu.

Facebook messenger image Facebook messenger image