Za sve online porudžbine preko 3,000 rsd – besplatna isporuka
Nano company logo

Naša priča

2016. godine, nakon pet godina razvoja i 30 godina prijateljstva, stomatolog Metju Lojd i mladi preduzetnik Tomas Rajli, razvili su prvi premium asortiman oralne kozmetike u Evropi.

Unutar industrije koja ima mnogo proizvoda koji su obećali svet, ali isporučivali vrlo malo, istražili su sve kontinente zarad najboljih tehnologija, sastojaka i inovacija, a sve to kako bi korisnicima pružili mogućnost da rutinski postignu ne samo belji već i zdraviji osmeh.

Imali su plan da promene svet, osmeh po osmeh.

Naša misija

Ne postoji ništa lepše od osmeha, to je ono što ljudi najčešće primećuju kada upoznaju osobu (zapravo 47% njih !).
Skloni smo da potrošimo ogromnu količinu vremena i novca vodeći računa o našoj koži, kosi i noktima, dok žuti osmeh može biti prvi koji pokazuje znakove starenja.

Sa asortimanom koji su razvili i formulisali britanski stomatolozi, naša misija je da pružimo svetu proizvode i znanje o tome kako postići zdrav i belji osmeh.

Naše vrednosti

Pouzdanost

Sa brendom koji se zasniva na nauci, obećavamo da ćemo Vam ponuditi samo proizvode koji iza sebe imaju kliničke studije i dokaze da su efikasni. Želimo da verujete u naš tim naučnika!

Inovativnost

Naša potraga za najboljim sastojcima i tehnologijama ne prestaje, mi ćemo nastaviti da istražujemo svet i proširujemo naš asortiman. Sa strašću pristupamo stvaranju najboljih proizvoda za izbeljivanje zuba, bez obaveze da za to morate da idete kod stomatologa.

Vođeni rezultatima

Umorni ste od neefikasnih proizvoda? I mi smo! Ponosimo se time što Vam pružamo rezultate koji su besprekorni, brzi i jednostavni. U proseku, naši proizvodi za izbeljivanje mogu izbeliti zube do 7 nijansi nakon jednog jednostavnog dvonedeljnog tretmana.

Pristupačnost

Razumemo da izbeljivanje zuba (posebno kada se radi profesionalno) ponekad može da isprazni Vaš novčanik. Naš visoko kvalitetni asortiman Vam nudi najbolje moguće izbeljivanje bez potrebe da istrošite i kreditnu karticu.

Facebook messenger image Facebook messenger image