Za sve online porudžbine preko 3,000 rsd – besplatna isporuka
Nano company logo

Isporuka

1.1 Opšti podaci
1.2 Naknada i uslovi isporuke
1.3 Ograničenja kod isporuke
1.4 Dogovaranje isporuke
1.5 Rok isporuke

 

1.1 Opšti podaci
Inpharm Co. d.o.o. uslugu isporuke pruža preko kurirske službe koju angažuje po ugovoru. Inpharm Co. d.o.o. ima zaključen ugovor o saradnji sa kurirskom službom D Express (www.dexpress.rs).

Proizvodi koje je Kupac poručio biće isporučeni na adresu navedenu prilikom prijema porudžbine.

Kupac obezbeđuje prisustvo punoletne osobe na adresi iz porudžbine, a u svrhu preuzimanja proizvoda. Kurirska služba koja je angažovana za dostavu će na dan isporuke kontaktirati kupca telefonom a onda pokušati da isporuče proizvode dva puta.
Posle završene isporuke Kupac je u obavezi da potpiše potvrdu o preuzimanju. Ukoliko Kupac odluči da ne potpiše potvrdu o prijemu, isporuka će se smatrati odbijenom. Takođe, ukoliko Kupac nije dostupan na adresi iz bilo kojeg razloga, Inpharm Co. d.o.o. ne može preuzeti odgovornost za ugovoreni termin isporuke.

Ukoliko isporuka ne bude uspešna, proizvodi će biti vraćeni u Inpharm Co. d.o.o., dok će porudžbina kupca biti otkazana, a novac će biti vraćen Kupcu.

Za povraćaj novca, Kupac je u obavezi da ostvari kontakt sa Inpharm Co. d.o.o. slanjem e-maila info@whitewashnano.rs ili pozivom na broj telefona 011/3073-995 (od ponedeljka do petka od 09:00 do 17:00). Nakon poziva telefonom potrebno je broj tekućeg računa dostaviti na e-mejl info@whitewashnano.rs

1.2 Naknada i uslovi isporuke
Sve porudžbine Kupaca koje budu ostvarene preko internet sajta whitewashnano.rs  podrazumevaju da usluga isporuke predstavlja dodatni trošak pored ugovorene cene proizvoda, odnosno u ceni proizvoda iz ponude nije sadržana cena dostave/isporuke proizvoda, koja pada na teret kupca, osim  u slučaju kada je porudžbina viša od 3,000 dinara, kada je porudžbina besplatna.

Inpharm Co. d.o.o. usluge kurirskih službi inicira po potvrdi porudžbine od strane kupca. Inpharm Co. d.o.o. će nastojati da sve porudžbine koje su potvrđene budu isporučene u roku od 48 sati. Ukoliko je reč o porudžbinama koje su poručene petkom posle 12h i danima vikenda (subota i nedelja),  za njih se dostava vrši kao za porudžbine izvršene u ponedeljak .

Troškovi dostave  za  poručenu robu do iznosa 3,000 dinara snosi kupac. Dostava kurirske sluzbe se  naplaćuje po sledecem cenovniku:

Masa posiljke Cena u dinarima PDV Total Iznos sa PDV
Do 2kg  RSD         166.67 20%  RSD           200.00
2-5kg  RSD         291.67 20%  RSD           350.00
5-10kg  RSD        416.67 20%  RSD           500.00
10-20kg  RSD        525.00 20%  RSD           630.00
20-30kg  RSD        666.67 20%  RSD           800.00
30-50kg  RSD        823.33 20%  RSD        1,000.00
nakon 50kg svaki sledeći kilogram se obračunava  RSD          20.83 20%  RSD              25.00
Otkupnina pošiljke  RSD          41.67 20%  RSD              50.00

Ukoliko kupac izabere plaćanje pouzećem, postoji dodatni trošak za dostavu, koji se odnosi na povrat otkupnine, u iznosu od 50 RSD sa PDV-om(41.67 RSD bez PDV-a).

Ukoliko kupac izabere plaćanje karticom ili uplatom u banci, trošak otkupnine se ne uračunava u trošak dostave.

Trošak usluge kurirske službe nije uključen u iznos porudžbine i plaća ga kupac prilikom preuzimanja paketa direktno kuriru. Plaćenje kuriru je isključivo gotovinom.

Za robu čija je vrednost preko 3,000 dinara dostava se ne naplaćuje. Cene i vremena isporuke odnose se na isporuke na teritoriji Republike Srbije. Za sva dodatna pitanja vezana za isporuku možete nas kontaktirati putem mejla: info@whitewashnano.rs ili  pozivom na broj  011/3073-995 radnim danom u periodu od 9 do 17h.

Ukoliko Kupac u očekivanom roku ne primi robu ili obaveštenje o isporuci, dužan je da o tome obavesti Inpharm Co d.o.o. kako bi preduzeli dalje korake u smislu traženja pošiljke ili kako bi poslali novu pošiljku na adresu koju je Kupac naveo.

1.3 Ograničenja kod isporuke
Isporuka poručenih proizvoda može biti obustavljena zbog više sile na koju Inpharm Co d.o.o. ne može da utiče, kao i zbog radnji ili okolnosti koje nije bilo moguće predvideti uključujući, ali ne ograničavajući se npr.: na prirodne i elementarne nepogode, zatvorene saobraćajnice usled vremenskih nepogoda, oštećenja ili radova na putu, objektu ili instalacijama, demonstracije ili okupljanja. U takvim slučajevima Inpharm Co d.o.o. će uložiti maksimalne napore kako bi sa kupcem dogovorili novi termin isporuke.

1.4 Dogovaranje isporuke
Isključivo Kupac je odgovoran za obezbeđivanje mogućnosti prihvatanja isporuke na adresi koja je navedena u porudžbini. Ukoliko Kupac nije u mogućnosti da lično primi isporuku, potrebno je da obezbedi prisustvo punoletne osobe. Kurirska služba neće isporučiti proizvode za koje nije potpisana potvrda o preuzimanju.

Kupac je dužan, u što kraćem roku, da obavesti Inpharm Co d.o.o. o bilo kojim mogućim poteškoćama oko preuzimanja robe. Inpharm Co d.o.o. neće snositi odgovornost za bilo kakva kašnjenja koja su rezultat propusta kupca.

Kada se roba isporuči kupcu ili osobi koja je primila robu, Kupac postaje vlasnik tih proizvoda i odgovoran je za sva naknadna oštećenja, gubitke ili uništenja proizvoda.

1.5 Rok isporuke

Inpharm Co d.o.o. će nastojati da sve porudžbine koje su potvrđene budu isporučene u što kraćem roku. Ukoliko je reč o porudžbinama koje su poručene petkom posle 12h i danima vikenda (subota i nedelja),  za njih se dostava vrši kao za porudžbine izvršene u ponedeljak

Facebook messenger image Facebook messenger image